Blog

To markante konsulenthuse bliver til ét

Af Jakob Møller Hansen

Sensu og Comentor er den 16. september indgået partnerskab med ønsket om at blive erhvervslivets foretrukne rådgivningshus i Jylland – et jysk fyrtårn indenfor lederudvikling og rekruttering. 

De tre partnere: Stifter af Sensu John Chalmers Tveit, CEO for Sensu Thomas Bech samt CEO og stifter af Comentor Jakob Møller Hansen udtaler, at partnerskabet er en gevinst for begge parter og en del af en overordnet vækststrategi hen imod at være landsdækkende indenfor fem år.

Mere end 30 års erfaring  

Sensu og Comentor har tilsammen mere end 30 års erfaring indenfor rekruttering/headhunting – både nationalt og internationalt. De gennemfører ca. 250 rekrutteringer om året. 

Comentor blev stiftet i 2002 med fokus på lederudvikling. I 2004 blev forretningsområdet omkring rekruttering etableret. De seneste år har bestyrelsen omkring Comentor forsøgt at igangsætte et glidende generationsskifte. Det har ikke været muligt, hvorfor muligheden for at indgå i et partnerskab med Sensu er et attraktivt og stærkt alternativ. 

Sensu har gennem de seneste ti år opbygget en stærk rekruttingsforretning og tilbyder i dag også rådgivning indenfor business coaching, organisationsudvikling og outplacement.

Comentor vender tilbage til udgangspunktet 

Jakob Møller Hansen udtaler; ”Sensu er klart det bedste match til Comentors rekrutteringsforretning, da kvaliteten og den strategiske rådgivning er tæt på at være identisk, hvilket er til gavn for kunderne. Samtidig er Comentor tilbage til udgangspunktet, hvor jeg igen kan fokusere på at bygge en stærk lederudviklingsforretning op omkring Comentor – en del af Sensu.

Vi står overfor et marked, som kalder på stærke rådgivere, der kan favne de massive udfordringer og den uforudsigelighed, virksomhederne står over for lige nu. Om det er ledelsesmæssigt eller i tiltrækningen af de stærkeste kompetencer. Vi kan begge dele og har solide og stærke kompetencer bag os”.        

Der pågår nu en overdragelse af Comentors rekrutteringsopgaver til Sensu. Selvfølgelig i et tæt samspil med Jakob, som fortsat vil være den primære kontakt for de kunder, der i dag køber rekrutteringsydelser gennem Comentor. Comentor – en del af Sensu videreføres som en rendyrket lederudviklingsforretning. 

Gennem partnerskabet vil virksomhederne tilbyde ekspertise indenfor begge områder, hvor de vil trække på hinandens kompetencer og mangeårige erfaring.

Bedre forudsætninger til at håndtere et udfordrende marked

Stifter af Sensu John Chalmers Tveit udtaler; ”Med sammenlægningen får vi et større og stærkere medarbejderteam, hvilket vi anser som en kæmpe fordel i takt med et udfordrende kandidatmarked. Succes og differentiering i rekruttering og headhunting handler om at have et stærkt searchteam. Det skærper vi yderligere med tilførelse af Comentors kompetencer”. 

Dertil tilføjer Sensus CEO Thomas Bech; ”Vi er overbeviste om, at vi sammen med vores medarbejdere kan få ’2+2 til at give 5’. Med det bedste fra to verdener kan vi skabe de bedste løsninger for kunderne”.

Virksomhederne fortsætter på nuværende lokationer 

Virksomhederne forventer at rykke under samme tag engang i det nye år. Indtil da vil de fortsat være tilgængelige både i Svenstrup J og i Aalborg Midtby. Jakob Møller Hansen indtræder i Sensus bestyrelse fra dags dato.

For yderligere information kontakt da:
– Stifter af Sensu John Chalmers Tveit +45 20774333
– CEO og partner for Sensu Thomas Bech +45 22898976
– CEO for Comentor – en del af Sensu, Jakob Møller Hansen +45 2899843

Læs også

vores øvrige blogindlæg

Anekdoter fra en ejerleder

I anledning af Comentors 20 års fødselsdag, satte Jakob sig til tasterne og skrev fem anekdoter om de begivenheder, der har været med til at forme ham som ejerleder, leder og i hans bestyrelsesarbejde.  Vi har samlet alle fem anekdoter

LÆS MERE

Menu

Bliv en del af Comentor

Tilmeld dig
Comentor Forum

– Udvid dit perspektiv på ledelse og rekruttering.
– Modtag nyt fra hjørnekontoret v/ CEO Jakob Møller Hansen. 
– Vær blandt de første, der inviteres til arrangementer og relevante netværk.