Ledersparring og coaching

Ledersparring og coaching

når du har brug
for en at spille
bold med

comentor_ledersparring_coaching

Når man som os har beskæftiget sig med udvikling af ledere på strategisk og taktisk niveau gennem årtier, har man set meget, og listen af dilemmaer, vi har mødt, er næsten uendelig. Nogle af dem vi ofte møder er for eksempel:

“Det er svært at opnå følgeskab til mine beslutninger…”
“I vores chefkreds oplever jeg at være kørt ud på et sidespor…”
“Organisationen er kørt fast i gamle vaner…”

Du kan helt sikkert nikke genkendende til nogle af dilemmaerne, og måske er du endda kørt fast i nogle af problemområderne. I tilfælde som disse kan man have brug for en god sparringspartner.

Comentor gennemfører ledersparring som del af vores lederudviklingsforløb eller i individuelle forløb, hvor særligt direktører og chefer har brug for en at spille bold med.

Når du vælger Comentor som din trusted advisor, så stiller vi ikke kun de begavede spørgsmål. Vi forsøger også at give dig de gode råd, der kan være med til at kvalificere dine metoder til at opnå dine mål, hvad enten de måtte være interpersonelle eller i en strategisk kontekst.


Hvorfor kan et dag-til-dag dilemma fylde uendeligt meget – og en større strategisk overvejelse uendeligt lidt?

Hvad er det der gør, at disse dilemmaer får lov til at fylde, og hvordan er balancen? Intet er for stort eller småt. Vi er instrumentet, og i fællesskab finder vi frem til mulige løsninger, således at din prioritering og tid i en dagligdag bliver fyldt ud af det, der er vigtigst – for dig og for din virksomhed. Undervejs vil du blive præsenteret for hjemmeopgaver, der sikrer refleksion og fremdrift i processen.

Mangler du et fortroligt rum, hvor du kan ventilere dine tanker med en legekammerat, der selv har været i de fleste dilemmaer, så tøv ikke med at kontakte Jakob Møller Hansen for en uforpligtende drøftelse, hvor vi vender din udfordring, og hvor du kan vurdere, hvorvidt det er noget, du mener, at jeg kan hjælpe dig med.

"Vi er instrumentet
og i fællesskab finder vi frem til mulige løsninger"

Jakob Møller Hansen
CEO & ejer

+45 28 99 84 30
jmh@comentor.dk

En del af jeres resultat

kontakt os for en uforpligtende drøftelse