En del af dit resultat
"Vi er aldrig bedre end den sidste opgave vi har løst"

Om COmentor

Leverandør af Rekruttering og lederudvikling

Vi har siden 2002 været en del af den danske konsulentbranche, hvor vi, i tæt samspil med vores kunder, altid stræber efter at være deres foretrukne leverandør indenfor rekruttering og lederudvikling

Vi har base i Aalborg, og arbejder derfra for virksomheder i hele Danmark.

Design af effektive løsninger

Vi er specialiseret inden for hver vores fagspeciale under mantraet, at “godt aldrig er godt nok”. For at forstå jeres virksomhed og branche søger vi indsigt og designer effektive løsninger med respekt for den virkelighed, I befinder jer i. Vi hjælper med at identificere muligheder og udfordringer. Sætte mål og definere det rigtige hold. Alt sammen for at styrke jeres evne til at eksekvere mål samt optimere og fokusere jeres forretning. 

vores metode
Udvikling sker gennem forandring – ikke gennem gentagelse af gamle mønstre og vaner. Derfor fortæller vi jer ikke det, I gerne vil høre, men derimod det, vi mener, i bør høre. Vi bruger os selv som både det gode og det dårlige eksempel, hvilket vi kun kan, fordi vi selv har været der. Vi bilder os ikke ind, at vi kan revolutionere jer eller jeres virksomhed, men vi ved af erfaring, at vi i fællesskab kan skabe præcis den forskel, der gør, at I kan opnå de forventede resultater.

For at bringe virkeligheden med ind i uddannelseslokalet, har vi siden 2010 samarbejdet med Actee, der med gamification har sat strøm til forandringsledelse med Actee Change og situationsbestemt ledelse med Actee Leadership. Det kan du læse mere om her.

vores drivkraft er jeres resultater

Vi har hånden på kogepladen og stræber benhårdt efter at lykkes hver gang. Vi vil være en del af jeres resultat. 

Vi er meget bevidste om, at vi aldrig er bedre end den sidste opgave, vi har løst, og netop dette er vores drivkraft. Vi gør det, vi siger, og derfor oplever vi heldigvis også, at vores kunderelationer er langvarige. At de ser os som en yderst kvalificeret, fortrolig og forretningsfokuseret sparringspartner, og for nogle, deres Trusted Advisor.

Om Comentor som leverandør

Du får en yderst dedikeret samarbejdspartner med et stærkt markedsfokus, hvor fleksibilitet, eksekvering og sparring er centrale elementer i vores rådgivningsmodel. Uanset om det handler om rekruttering, headhunting eller lederudvikling. Vi agerer respektfuldt og ansvarligt på jeres vegne og med høje krav til kvalitet i løsningen. 

Derfor har vi indgået et samarbejde med brancheforeningen Search Danmark. I samarbejde med Rambøll gennemføres kvalitetsmålinger af alle opgaver og kunder.

Er du nysgerrig på at høre mere om Comentor og om hvordan vi som rådgivningshus kan understøtte din virksomhed? Tøv ikke med at kontakte CEO Jakob Møller Hansen på telefonnummer 28 99 84 30 for en uforpligtende drøftelse.

Menu

Bliv en del af Comentor

Tilmeld dig
Comentor Forum

– Udvid dit perspektiv på ledelse og rekruttering.
– Modtag nyt fra hjørnekontoret v/ CEO Jakob Møller Hansen. 
– Vær blandt de første, der inviteres til arrangementer og relevante netværk.