Om os
"Vi er aldrig bedre end den sidste opgave vi har løst"

Om COmentor

Leverandør af lederudvikling i danmark

Comentor er din foretrukne leverandør af lederudvikling, og en del af den danske konsulentbranche siden 2002. I tæt samspil med dig, stræber vi altid efter at være din foretrukne leverandør.

Vi har indgået partnerskab med Sensu A/S, der fremadrettet håndterer al rekruttering. Menneskene bag er de samme, holdet er forstærket og vi vil fremadrettet fokusere ensidigt på at dygtiggøre virksomheder indenfor forandrings- og situationsbestemt ledelse samt organisations- og forretningsudvikling. Vi har fortsat base i Aalborg og arbejder derfra for virksomheder i hele Danmark.

Det har ingen betydning for dig som rekrutteringskunde hos Comentor. Navnet vil blot blive erstattet af Sensu A/S og holdet bag vil være større. Du vil fortsat blive mødt af Jakob Møller Hansen, når du sender en opgave i vores retning, og så længe du/I ønsker det, er Jakob din og jeres rådgiver og sparringspartner med god støtte fra baglandet.

Design af effektive løsninger

Vi er specialiseret inden for hver vores fagspeciale under mantraet, at “godt aldrig er godt nok”. For at forstå jeres virksomhed og branche søger vi indsigt og designer effektive løsninger med respekt for den virkelighed, I befinder jer i. Vi hjælper med at identificere muligheder og udfordringer. Sætte mål og definere det rigtige hold. Alt sammen for at styrke jeres evne til at eksekvere mål samt optimere og fokusere jeres forretning. 

vores metode

Udvikling sker gennem forandring – ikke gennem gentagelse af gamle mønstre og vaner. Derfor fortæller vi jer ikke det, I gerne vil høre, men derimod det, vi mener, i bør høre. Vi bruger os selv som både det gode og det dårlige eksempel, hvilket vi kun kan, fordi vi selv har været der. Vi bilder os ikke ind, at vi kan revolutionere jer eller jeres virksomhed, men vi ved af erfaring, at vi i fællesskab kan skabe præcis den forskel, der gør, at I kan opnå de forventede resultater.

For at bringe virkeligheden med ind i uddannelseslokalet, har vi siden 2010 samarbejdet med Actee, der med gamification har sat strøm til forandringsledelse med Actee Change og situationsbestemt ledelse med Actee Leadership. Det kan du læse mere om her.

vores drivkraft er jeres resultater

Vi har hånden på kogepladen og stræber benhårdt efter at lykkes hver gang. Vi vil være en del af jeres resultat. 

Vi er meget bevidste om, at vi aldrig er bedre end den sidste opgave, vi har løst, og netop dette er vores drivkraft. Vi gør det, vi siger, og derfor oplever vi heldigvis også, at vores kunderelationer er langvarige. At de ser os som en yderst kvalificeret, fortrolig og forretningsfokuseret sparringspartner, og for nogle, deres Trusted Advisor.

Om Comentor som leverandør

Du får en yderst dedikeret samarbejdspartner med et stærkt markedsfokus, hvor fleksibilitet, eksekvering og sparring er centrale elementer i vores rådgivningsmodel. Vi agerer respektfuldt og ansvarligt på jeres vegne og med høje krav til kvalitet i løsningen. 

Er du nysgerrig på at høre mere om Comentor og om hvordan vi som rådgivningshus kan understøtte din virksomhed? Tøv ikke med at kontakte stifter Jakob Møller Hansen på telefonnummer 28 99 84 30 for en uforpligtende drøftelse.

Comentor Forum - et uformelt netværk

Som deltager i Comentor Forum forsøger vi at: 

Udvide dit perspektiv på forretningsudvikling og ledelse.

Sende nyt fra hjørnekontoret når stifter Jakob Møller Hansen går til tasterne og giver sit vue på situationen omkring os eller ude i verden.

Sikre du er blandt de første, der inviteres til arrangementer og relevante netværksarrangementer. Der er oftest ingen agenda. Har du tid, så kik forbi når vi åbner dørene til kontoret 3-4 gange om året.

Menu

Bliv en del af Comentor

Tilmeld dig
Comentor Forum

– Udvid dit perspektiv på ledelse og rekruttering.
– Modtag nyt fra hjørnekontoret v/ CEO Jakob Møller Hansen. 
– Vær blandt de første, der inviteres til arrangementer og relevante netværk.