Vores historie og DNA

Vores historie og DNA
Tør jeg gå i krig og gider jeg drikke øl med dig

Vi lægger hånden på kogepladen

Comentors historie starter i Paris med en iværksætter, en serviet og en lyst til at tage kampen op med en indspist branche. Spørger du grundlægger og ejer af Comentor, Jakob Møller Hansen, var det skrevet i stjernerne, at han skulle skabe noget og drive det til succes:

”Det har nok altid ligget i kortene, at jeg på ét eller andet tidspunkt skulle være ”chefen for det hele”, som jeg plejer at sige. Med en opvækst i en familie præget af stærke værdier og holdninger og en elitær tilgang til livet og dets indhold, så bekom det mig helt naturligt at ville være blandt de bedste til det, jeg laver og gøre mig uafhængig af andre”, fortæller Jakob Møller Hansen, grundlægger og ejer af Comentor A/S.

Comentor så dagens lys i 2002
”Efter afslutningen af salget af den virksomhed, som jeg var adm. direktør for på daværende tidspunkt, sad jeg en sen nattetime på Buddha bar i Paris og satte stregerne til Comentor på bagsiden af en serviet. Jeg ville udfordre en konservativ lukket branche med nye løsninger indenfor IT, headhunting og lederudvikling, og med en baggrund som kaptajn i Forsvaret, CEO for en IT-virksomhed og partner i konsulenthuset Cultivator var jeg parat til at gå i ”krig” og det gjorde jeg”, fortsætter Jakob Møller Hansen.

Barren er sat højt
”Mit mantra i mødet med nye mennesker har altid været ”Tør jeg gå i krig, og gider jeg drikke øl med dig””, ifølge Jakob Møller Hansen en livsfilosofi, som ikke kun har sin gang i militære sammenhænge, men som i den grad også er brugbar i det civile liv.

“Comentors hold står højt i tændingen og vil, når det kræves, arbejde solen sort for at komme i mål. Derfor er Comentor nok heller ikke det nemmeste hus at være ansat i. Overliggeren er sat højt i alt – på egne og på vores kunders vegne. Falder vi i ”det går nok-fælden”, så kan vi lige så godt dreje nøglen om. ”, erklærer direktøren.

Vores plads i markedet
Vi har haft vores berettigelse i markedet siden 2002, og samarbejder med den klassiske danske store og mellemstore virksomhed, såvel som den store internationale koncern eller offentlige institution og begår os godt alle tre steder.

“Vores dna ligger nok ikke overraskende, tæt op af mit eget:

  • Vi har hånden på kogepladen
  • Vi gør det, vi siger
  • Vi siger også det, I ikke vil høre

Vi stræber altid efter at leve op det vi står for”

Med det entreprenør-gen, som Jakob Møller Hansen har været drevet af, har vi haft nogle afstikkere til andre brancher, men er gennem de seneste år landet ved vores udgangspunkt, hvor vores kerneforretning er rekruttering og lederudvikling.

Vores fødder har altid været solidt plantet i den nordjyske muld, og med base i Aalborg løser vi opgaver i hele landet og også gerne uden for landets grænser, når det kræves af vores samarbejdspartnere.

Vil du være en del af vores resultat!
Går du med drømme om at blive Headhunter og mener, at du har erfaringen og et netværk, der kan bære, så hører vi gerne fra dig.

Er du studerende og færdig med din bachelor, eller søger du en praktikplads og et relevant emne til dit speciale, så hører vi også gerne fra dig. Vi har god erfaring med at bygge bro mellem studie og virkelighed.

comentor

i årstal

2002

comentor a/s etableres

2004

Comentor sælger ’Computing-delen’ fra til et fransk selskab

2004

Uldbjerg etableres

2005

JOBmentor etableres

2006

Nomimeres til Danish Internet Award for bedste IT løsning indenfor recruiting

2007

Etablering af software site i Bangladesh

2008 | 2009

Gazelle virksomhed

2009

MBO – fra partnerdrevet til ene-ejer

2009

Etablering af Akademiet

2011

JOBmentor aktiviteter lukkes ned

2014

Alle datterselskaber samles under én hat, Comentor A/S

2018

Comentor København etableres