Talentudvikling

Talentudvikling

Når I mener egen avl er bedst

markus-spiske-4PG6wLlVag4-unsplash

Lad dine talenter udfolde sig

Når I mener, at egen avl er bedst, og har et stærkt DNA, bør I overveje at igangsætte et talentudviklingsforløb, der retter sig mod at styrke organisationens fundament for yderligere vækst indefra. 

En målrettet udvikling af talenter styrker jeres evne til at fastholde de dygtigste folk, samt oparbejde et stærkt employer brand, når I skal tiltrække nye.

Vi kalder det en rugekasse
Et talentudviklingsforløb egner sig særligt godt til udvikling af lederkompetencer, salgskompetencer og projektledelse. Det retter sig oftest mod et “kuld” af medarbejdere som I vurderer, med rette udvikling, kan bidrage til at indfri de forventninger og mål, I har sat på længere sigt.

Fra rugekassen kan I styret og målrettet fylde nye positioner ud, med talenter, der har oparbejdet et fælles sæt af kompetencer, som kan styrke såvel den nuværende som kommende position, I ser for den pågældende.

Identificer din rugekasse
Hvis I ikke allerede kender jeres talenter, så bistår vi gerne i at hjælpe jer med at spotte de medarbejdere, der viser et uudnyttet potentiale. Når de potentielle talenter er spottet, gennemfører vi en udvælgelsesproces, hvor de indgår i en objektiv vurdering og kvalificering på udvalgte parametre og med særligt fokus på den enkeltes præstation såvel personligt som fagligt. Denne vurdering gennemføres ligeledes midtvejs, samt når forløbet er tilendebragt. Der er naturligvis fuld åbenhed om vurderingen og alle deltager får 1-1 feedback på præstation sammen med nærmeste leder.

On-the-job mentoring
Ethvert talentudviklingsforløb tager naturligt afsæt i talenternes nuværende niveau, det identificerede potentiale samt jeres mål for forløbet. For at deltagerne kan få optimal støtte i hele perioden, udpeger og træner vi sammen med jer et mentorkorps, som vil sikre den daglige udvikling af det enkelte talent on-the-job.

Er du blevet mere nysgerrig på hvordan vi arbejder med talentudvikling og har din organisation potentialet til netop dette, så tøv ikke med at kontakte Jakob Møller Hansen. Vi tager altid gerne en uforpligtende drøftelse af muligheder.