At formulere en strategi med dertilhørende initiativer er for de fleste medlemmer af direktionsgangene, en forholdsvis let opgave.

Udfordringen opstår når det, der er aftalt i den kutteklædte klan, skal omsættes til virkelighed, mennesker skal involveres, og der skal skabes det bedst mulige grundlag for eksekvering. Lyder det bekendt? 

Enhver organisation er sammensat af en række forskellige kompetencer og roller, som danner grundlag for et tværorganisatorisk samarbejde omkring opgaveløsning.

Mange virksomheder og organisationer må dog også sande, at der til tider opstår udfordringer i denne opgaveløsning, og oftest fordi samarbejdet bliver udfordret af menneskers forskellige perspektiver og måder at se verden på.

Forandringer i større og mindre omfang er blevet et vilkår på de fleste arbejdspladser. 

Det er vi som ledere tvunget til at forholde os til, og evnen til at navigere strategisk og eksekvere operationelt, er blevet altafgørende, fordi det er mennesker, der er en del af den ligning, der skal sikre, at vi lykkes med vores planer. 

Menu

Bliv en del af Comentor

Tilmeld dig
Comentor Forum

– Udvid dit perspektiv på ledelse og rekruttering.
– Modtag nyt fra hjørnekontoret v/ CEO Jakob Møller Hansen. 
– Vær blandt de første, der inviteres til arrangementer og relevante netværk.

Marie Lyhne Kousholt
Koordinator

+45 28 99 84 27
mlk@comentor.dk

Som koordinator har Marie det store overblik over husets kalendere og møder herunder booking og indkaldelse af kandidater.

Hun sørger for at tage godt imod gæster i huset, og det er også Marie, du kommer til at tale med, når du ringer til os.

Marie løser administrative opgaver på tværs af huset og supporterer ift. klargøring af ledelsesudviklingsforløb. Hun er desuden en væsentlig ressource i implementeringen af udviklingstiltag og nye systemer.

Marie har en kandidatuddannelse i Læring og forandringsprocesser.

Tomas Arnesen
Headhunter

+45 28 99 84 02
toa@comentor.dk

Ti år på Comentor-holdet har givet Tomas en stor erfaring og tyngde både som headhunter og indenfor ledelsesudvikling og -sparring.

Med en mastergrad i bagagen fra Aalborg Universitet og Rotterdam School of Management samt ti års ledererfaring fra Norge har Tomas stærke kompetencer inden for både ledelse, rekruttering og organisationsudvikling – på tværs af de skandinaviske lande.

Netop derfor har han også hovedansvar for de opgaver, vi løser på tværs af Skagerrak.