Foredrag

Teamdannelse, trivsel og arbejdsglæde

Enhver organisation er sammensat af en række forskellige kompetencer og roller, som danner grundlag for et tværorganisatorisk samarbejde omkring opgaveløsning.

Mange virksomheder og organisationer må dog også sande, at der til tider opstår udfordringer i denne opgaveløsning, og oftest fordi samarbejdet bliver udfordret af menneskers forskellige perspektiver og måder at se verden på.

ikon-lederudvikling

indhold

På 2 timer vil du få forståelse for de væsentligste faktorer, som er forudsætningen for at udvikle et højt ydende team (High Performance Team).

Du får råd og vink til, hvorledes du kan sætte arbejdsglæde og trivsel solidt på dagsordenen. Det er ganske simple og få spilleregler, som du skal skabe fokus omkring.

Du får indsigt i ligningen bag begrebet “arbejdsglæde”. Et begreb der kun findes i Skandinavien! Vi er de eneste folkeslag, som reelt set går på arbejde for at opnå glæde. I andre kulturer hænger arbejde og glæde ikke nødvendigvis sammen, men er en sur pligt, der skaffer mad på bordet. Men hvad består arbejdsglæde i grunden af? Det er der forsket i, og det gør vi dig klogere på.

målgruppe

Foredraget henvender sig til virksomheder, som ønsker at arbejde endnu mere med at sikre det bedst mulige team, og samtidig også ønsker at sætte trivsel og arbejdsglæde på dagsordenen.

Foredraget egner sig ligeledes til konferencer, hvor temaet er på agendaen.

udbytte

I dette foredrag kan du glæde dig til at få indsigt i:

  • Forudsætninger og kendetegn for optimal teamdannelse
  • Hvorfor mål og fælles ansvar er afgørende
  • Arbejdsglæde gør dig bedre! Du bliver mere produktiv, kreativ og hjælpsom.
  • Hvordan hænger udviklingen af et stærkt team sammen med arbejdsglæde?
  • 10 veje til at skabe større arbejdsglæde

andre siger..

”Cut-the-crap inspiration på kompetent vis leveret af en veloplagt Jakob Møller Hansen”

Netværksdirektør
Ellen Vejle
EGN Topledelse

En del af jeres resultat

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes for at høre mere om jeres foredrag

Menu

Marie Lyhne Kousholt
Koordinator

+45 28 99 84 27
mlk@comentor.dk

Som koordinator har Marie det store overblik over husets kalendere og møder herunder booking og indkaldelse af kandidater.

Hun sørger for at tage godt imod gæster i huset, og det er også Marie, du kommer til at tale med, når du ringer til os.

Marie løser administrative opgaver på tværs af huset og supporterer ift. klargøring af ledelsesudviklingsforløb. Hun er desuden en væsentlig ressource i implementeringen af udviklingstiltag og nye systemer.

Marie har en kandidatuddannelse i Læring og forandringsprocesser.

Tomas Arnesen
Headhunter

+45 28 99 84 02
toa@comentor.dk

Ti år på Comentor-holdet har givet Tomas en stor erfaring og tyngde både som headhunter og indenfor ledelsesudvikling og -sparring.

Med en mastergrad i bagagen fra Aalborg Universitet og Rotterdam School of Management samt ti års ledererfaring fra Norge har Tomas stærke kompetencer inden for både ledelse, rekruttering og organisationsudvikling – på tværs af de skandinaviske lande.

Netop derfor har han også hovedansvar for de opgaver, vi løser på tværs af Skagerrak.