Case

KANDIDATVURDERING | Vi bliver altid mødt med et smil

Advokatfirmaet Vingaardshus anser Comentor for at være en seriøs sparrings- og samarbejdspartner i forbindelse med rekruttering af medarbejdere til vores virksomhed. Vi bliver altid mødt med et smil, kvalificeret rådgivning, og en villighed til at skræddersy aftaler efter vores behov.


Anne Henriksen
Advokat

Advokatfirmaet Vingaardshus er med mere end 50 medarbejdere – heraf 22 advokater – et af Jyllands største advokathuse. I mere end 40 år har virksomheden ydet kompetent og engageret rådgivning til erhvervslivet, offentlige myndigheder og private, indenfor alle væsentlige juridiske områder. Rådgivningen er præget af høj faglighed, hurtig sagsbehandling og indgående kendskab til klientens særlige forhold.

Se også

Andre cases

Menu

Bliv en del af Comentor

Tilmeld dig
Comentor Forum

– Udvid dit perspektiv på ledelse og rekruttering.
– Modtag nyt fra hjørnekontoret v/ CEO Jakob Møller Hansen. 
– Vær blandt de første, der inviteres til arrangementer og relevante netværk.

Marie Lyhne Kousholt
Koordinator

+45 28 99 84 27
mlk@comentor.dk

Som koordinator har Marie det store overblik over husets kalendere og møder herunder booking og indkaldelse af kandidater.

Hun sørger for at tage godt imod gæster i huset, og det er også Marie, du kommer til at tale med, når du ringer til os.

Marie løser administrative opgaver på tværs af huset og supporterer ift. klargøring af ledelsesudviklingsforløb. Hun er desuden en væsentlig ressource i implementeringen af udviklingstiltag og nye systemer.

Marie har en kandidatuddannelse i Læring og forandringsprocesser.

Tomas Arnesen
Headhunter

+45 28 99 84 02
toa@comentor.dk

Ti år på Comentor-holdet har givet Tomas en stor erfaring og tyngde både som headhunter og indenfor ledelsesudvikling og -sparring.

Med en mastergrad i bagagen fra Aalborg Universitet og Rotterdam School of Management samt ti års ledererfaring fra Norge har Tomas stærke kompetencer inden for både ledelse, rekruttering og organisationsudvikling – på tværs af de skandinaviske lande.

Netop derfor har han også hovedansvar for de opgaver, vi løser på tværs af Skagerrak.