Case

OUTPLACEMENT | En yderst behagelig personlighed

maja-billede

Kompetent, velovervejet og ikke mindst en yderst behagelig personlighed. Sådan kan jeg nemmest beskrive Thomas Ballegaard fra Comentor, som jeg har haft den store fornøjelse at få rådgivning af i forbindelse med, at jeg efter min opsigelse skulle i gang med at søge nye udfordringer.

Thomas tilbød at læse mit CV igennem, og efter lidt mailkorrespondance og et telefonopkald blev vi enige om, at jeg ville have gavn af et miniforløb med Thomas for at komme videre.

Min udfordring var hverken mit CV eller mine ansøgninger. Jeg havde brug for rådgivning i forhold til at blive bedre til at komme ud over rampen og ’sælge mig selv’ ved selve jobsamtalen, og Thomas tilbød at give mig nogle redskaber til denne proces.

Jeg mødtes med Thomas fysisk tre gange, og derudover har vi skrevet sammen pr. mail. Thomas er altid hurtig til at svare, og jeg har fået den sparring, jeg har haft brug for.

Ud fra mit samarbejde med Thomas har jeg:

  • Fået sparring i forhold til uopfordrede ansøgninger
  • Fået gode råd i forhold til at fokusere på mine kompetencer
  • Fået redskaber til at ’sælge mig selv’ ved samtalen
  • Generelt fået lidt større tro på, at jeg er god nok

Og bedst af alt: Jeg har netop underskrevet kontrakt med min nye arbejdsgiver!

Jeg vil klart anbefale Thomas og Comentor til alle, der har brug for et skub i den rigtige retning i forbindelse med jobsøgning, det har på alle måder været en god oplevelse, og jeg har nydt at have ham at sparre med.


Maja Petersen
Kandidat

 

Se også

Andre cases

Menu