Case

KANDIDATVURDERING | Særdeles professionel proces

Søren Enggaard A/S valgte i forsommeren Comentor som samarbejdspartner i forbindelse med at finde en egnet kandidat til stillingen som regnskabschef. Hele processen har forløbet særdeles professionelt og jeg har følt mig tryg og sikker ved at lægge ansvaret i hænderne på Comentor.

Comentor har en enestående evne til at udfordre kandidaterne både under samtaleforløbene med kandidaterne, men også i forbindelse med de indledende tests og de afgørende beslutninger der efterfølgende træffes ved kandidatudvælgelsen.

Jeg er sikker på at vores valg har været det rigtige, både hvad angår kandidaten og Comentor!

Carsten Enggaard
Adm. direktør/CEO

Søren Enggaard A/S er med afsæt i mange års opkøb af fast ejendom og grunde en lokalforankret projektudvikler i Nordjylland. Virksomheden beskæftiger sig med køb, salg og udlejning af erhvervs- og investeringsejendomme samt ejendoms- og projektudvikling.

Se også

Andre cases

Menu

Bliv en del af Comentor

Tilmeld dig
Comentor Forum

– Udvid dit perspektiv på ledelse og rekruttering.
– Modtag nyt fra hjørnekontoret v/ CEO Jakob Møller Hansen. 
– Vær blandt de første, der inviteres til arrangementer og relevante netværk.

Marie Lyhne Kousholt
Koordinator

+45 28 99 84 27
mlk@comentor.dk

Som koordinator har Marie det store overblik over husets kalendere og møder herunder booking og indkaldelse af kandidater.

Hun sørger for at tage godt imod gæster i huset, og det er også Marie, du kommer til at tale med, når du ringer til os.

Marie løser administrative opgaver på tværs af huset og supporterer ift. klargøring af ledelsesudviklingsforløb. Hun er desuden en væsentlig ressource i implementeringen af udviklingstiltag og nye systemer.

Marie har en kandidatuddannelse i Læring og forandringsprocesser.

Tomas Arnesen
Headhunter

+45 28 99 84 02
toa@comentor.dk

Ti år på Comentor-holdet har givet Tomas en stor erfaring og tyngde både som headhunter og indenfor ledelsesudvikling og -sparring.

Med en mastergrad i bagagen fra Aalborg Universitet og Rotterdam School of Management samt ti års ledererfaring fra Norge har Tomas stærke kompetencer inden for både ledelse, rekruttering og organisationsudvikling – på tværs af de skandinaviske lande.

Netop derfor har han også hovedansvar for de opgaver, vi løser på tværs af Skagerrak.