Foredrag

Hvordan står jeg bedst i spidsen af forandringer

Forandringer er blevet et vilkår på alle moderne arbejdspladser.

Arbejdsredskaber, forventninger, relationer og mange andre basale rammer er konstant i spil, og lederen er i stigende grad nødt til at navigere i et farvand fuld af forvirring, følelser, modstand og vigende tillid og troværdighed. God forandringsledelse handler om at skabe følgeskab til forandringen og håndtere modstand mod forandring. 70% af alle forandringsprojekter forliser. De forliser ikke på grund af mangel på behov for forandring, mål, eller økonomi. men på grund af mangel på viden om menneskelig adfærd i forandringsprocesser​ og mangel på enighed i ledergruppen.

comentor_foredrag

indhold

målgruppe

udbytte

Her skal stå..

En del af jeres resultat

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes for at høre mere om jeres foredrag

Menu

Marie Lyhne Kousholt
Koordinator

+45 28 99 84 27
mlk@comentor.dk

Som koordinator har Marie det store overblik over husets kalendere og møder herunder booking og indkaldelse af kandidater.

Hun sørger for at tage godt imod gæster i huset, og det er også Marie, du kommer til at tale med, når du ringer til os.

Marie løser administrative opgaver på tværs af huset og supporterer ift. klargøring af ledelsesudviklingsforløb. Hun er desuden en væsentlig ressource i implementeringen af udviklingstiltag og nye systemer.

Marie har en kandidatuddannelse i Læring og forandringsprocesser.

Tomas Arnesen
Headhunter

+45 28 99 84 02
toa@comentor.dk

Ti år på Comentor-holdet har givet Tomas en stor erfaring og tyngde både som headhunter og indenfor ledelsesudvikling og -sparring.

Med en mastergrad i bagagen fra Aalborg Universitet og Rotterdam School of Management samt ti års ledererfaring fra Norge har Tomas stærke kompetencer inden for både ledelse, rekruttering og organisationsudvikling – på tværs af de skandinaviske lande.

Netop derfor har han også hovedansvar for de opgaver, vi løser på tværs af Skagerrak.