Search
Sanistål A/S

Carl F/Saniståls oplevelse af Comentor som leverandør af Search

“Jeg har været tilfreds med samarbejdet med Comentor i forbindelse med rekruttering af en salgschef til Carl F.”

“Den grundige kontrakt inklusive profilanalyse og generel forventningsafstemning er en god start på samarbejdet, fordi den udstykker klare retningslinjer for det aftalte. Endvidere, så levede Comentor op til det, som de lovede ved at overholde alle aftaler således, at jeg ikke skulle rykke for tingene, og det gav mig en tryghed og tro på, at der var styr på det.”

“Den mundtlige gennemgang af de fire kandidater, som jeg skulle møde, inkl. det skriftlige brief for hver kandidat var givtigt og sikrede, at jeg var helt enig i udvælgelsen af de endelige kandidater, og hvad jeg skulle fokusere på under de kommende interviews.”

“Den efterfølgende dialog med Comentor og hurtige, men alligevel grundige indhentning af referencers vurdering af den endelige kandidat gjorde, at jeg var sikker i min sag, da jeg efterfølgende skulle forhandle en kontrakt på plads med min nye salgschef.”

“Alt i alt følte jeg, at Comentor løste opgaven professionelt, og derfor har jeg også anbefalet, at de blev valgt til at finde min afløser, da det blev aktuelt.”

 

Allan Løve, salgsdirektør, Carl F


Carl F er en stærk leverandør og samarbejdspartner til byggeriet med 130 års erfaring inden for salg og vejledning om beslag. Carl F er et cementeret brand og selvstændigt forretningsområde i Sanistål-koncernen med hovedkontor i Aalborg og afdelingskontorer i hele Danmark. Virksomheden har Danmarks bredeste sortiment inden for beslag, befæstelse og værktøj til tømrere og snedkere. Virksomheden har en stærk projektafdeling til byggesager samt en sikringsafdeling, som rådgiver om og forhandler løsninger inden for adgangskontrol, sikring og låsesystemer til større byggerier over hele Danmark. Samlet giver Carl F og Saniståls landsdækkende butiksnet kunderne adgang til et komplet produktsortiment til byggeri og industri samt en bred vifte af kompetencer og servicekoncepter. Virksomheden beskæftiger ca. 50 medarbejder opdelt i region Øst og Vest.

Forside