Personvurdering / Teamvurdering
PSC A/S

Comentor har leveret opgaven 100%

Rekrutteringssupport af en resultatorienteret og erfaren Area Sales Manager med teknisk flair.

”Comentor har hurtigt sat sig ind i opgavens omfang og har foreslået et forløb, der modsvarede vore ønsker – også selvom vi præsenterede en stram tidsplan. Vi havde selv en stor og aktiv rolle i rekrutteringsprocessen, men vi fik sparring præcis på de områder i processen, hvor vi selv er mindre stærke. Opgaven er udført 100% i henhold til aftalen, og procesforløbet er korrekt opbygget. Vi har fået den ønskede feedback og svar på de spørgsmål, som vi ikke selv kunne frembringe. Kandidaterne har desuden opfattet Comentor som professionel og med en tryg og behagelig atmosfære. En faktor som vi vægter højt hos PSC.”

 

Bent Nielsen, Sales Manager


PSC A/S er førende leverandør af filter- og displayrudeløsninger til den globale elektronikindustri. Virksomheden råder over betydelige kompetencer inden for både plast- og glasbearbejdning og tilbyder derigennem et stærkt program af unikke og kundetilpassede “high demand” løsninger.

De differentierede kvalitetsløsninger sælges til en række forskellige markeder for eksempel militær, marine, industri, consum, automotive, tog og luftfart. Blandt PSC’s kundereferencer kan blandt andet nævnes Mercedes, Rohde & Schwarz, SAAB, Ascom og Raymarine.

Virksomheden beskæftiger omkring 25 medarbejdere.

Forside