Ledelsesudvikling, Selection
NS System A/S

Professionelt og kompetent samarbejde

NS System har gennem nogle år i stigende grad benyttet sig af Comentors produkter og ydelser, det være sig inden for rekruttering, uddannelse af lederteamet samt uddannelse af interne sælgere.

”Vi opfatter altid Comentor som meget professionelle og kompetente i deres arbejde. Derfor bruger vi dem også mere og mere. Vi føler os i centrum af opgaven, når vi samarbejder med Comentor. Vi får løbende god feedback og er med hele vejen i processen.”

”Vi har fået de rette personer til de stillinger, de har hjulpet os med at besætte. Vores lederteam er blevet klædt bedre på til rollen som ledere i virksomheden og har fundet ud af, hvad det indebærer, samt hvilke ting det kræver af dem. Og endelig er vores sælgere blevet klædt bedre på til at have en dialog med kunderne og dermed også give os mulighed for mersalg.”

 

Niels Rask, direktør


NS System A/S har siden etableringen i 1965 udviklet produktporteføljen til at omfatte såvel print, transfers og broderi som hele løsninger, hvor virksomheden sikrer den rigtige tekstil med mærkning efter kundens behov – i høj kvalitet og leveret til tiden! Det er blandt andet derfor, at Danmarks førende kæder inden for sports-, profil- og arbejdstøjsbranchen har valgt virksomheden som samarbejdspartner. NS System er i dag en veldrevet virksom-hed beliggende i Frederikshavn og beskæftiger mere end 60 engagerede og dygtige medarbejdere, der har oparbejdet en stor faglig viden.

Forside