Personvurdering / Teamvurdering
Mariendal Electrics A/S

Mariendal Electrics A/S oplevelse af Comentor som leverandør

“Vi har fået en rigtig god service og rådgivning ved Comentor, som vi primært benytter til vurdering af vores kandidater, og det fremstår som et meget grundigt stykke arbejde, hvor Comentor har afholdt et samtaleforløb med kandidaten, som bl.a. beskriver vedkommendes ønsker for fremtiden, personlighed, holdninger og motivation for stillingen, ligesom der er indhentet personreferencer og dokumentation for uddannelser og kurser.”

“Når ovenstående sammenholdes med den personprofil, vi har afstemt med Comentor, har Mariendal og kandidaten et godt værktøj til at skabe en god fremtid sammen.”

 

Henrik Justesen, entrepriseleder


Mariendal Electrics er en moderne og landsdækkende installations- og entreprenørvirksomhed med hovedsæde i Aalborg. Mariendal Electrics beskæftiger sig primært med projektering, installation og servicering af el, automation, it, sikring, energiteknik, entrepriseopgaver samt energioptimering. Som totalleverandør er virksomheden præget af vækst og ambitioner; for få år siden bestod Mariendal Electrics af 80 medarbejdere, hvor der i dag ca. 200 medarbejdere, og flere år i træk har virksomheden modtaget Gazelle-prisen.

Mariendal Electrics har fokus på kontinuitet og udvikling af både forretningsområder samt medarbejdere og vægter humor, teamånd, ordentlighed og tværfagligt samarbejde som en naturlig del af hverdagen.

Forside