Kandidat
Professionelt og personligt

“Jeg synes, processen har været helt igennem professionel. Dette havde jeg også forventet med et rekrutteringsbureau, men jeg synes, I formår at være BÅDE topprofessionelle OG meget personlige og imødekommende. Jeg følte mig utrolig godt taget imod som ansøger – og jeg kunne mærke, at jeg var i hænderne på kompetente og interesserede mennesker. Og mennesker, hvis formål var at skabe et godt match – for virksomheden OG for den kommende ansatte. Det var jeg glad for!

Processen med personlighedstest, telefoninterview, samtale inkl. test i Aalborg og til slut en samtale med virksomheden virkede utrolig grundigt på mig. Og dette er både en sikring af virksomheden og af mig. Jeg er ikke nervøs for uforudsete uoverensstemmelser mellem virksomheden og mig. De må være afdækket, og vi har kunnet snakke om dem til samtalerne.

Helt igennem professionelt og personligt. Tak for dette.”

_________________________________________________________________________

Vores kandidater er sikret fuld anonymitet i en søgeproces, og af samme årsag er alle vidnesbyrd fra kandidater publiceret som anonyme udsagn. Ønsker du at få dette uddybet, er du velkommen til at kontakte os på info@comentor.dk.

Forside