Outplacement

Outplacement

A beautiful exit

jp-valery-G0FEH-cSh74-unsplash

Ansvar forpligter

Når tæppet er revet væk under en medarbejder, kan følgerne være mange og en ting er næsten altid helt sikker; man handler i affekt!

Den ledelsesmæssige håndtering af denne opgave kan have stor indflydelse på den opsagtes og kollegernes syn på ordentlighed fra virksomhedens side, og derfor kan det gavne alle, at der ligger et tilbud om et executive outplacement forløb, således at vedkommende hjælpes hurtigt videre på den, for alle parter, bedst tænkelige måde.

Med mere end 20 år i markedet for udvikling, sparring og rekruttering af ledere, specialister og direktører har vi netværk og indsigter, som vi aktivt benytter når vi hjælper kandidater videre i deres karriere og arbejdsliv. Vores bestyrelseskompetencer fra forskellige brancher er hjørnestenen i matching med en ny arbejdsgiver på såvel kompetence, personlig drivkraft og værdier. 

Et executive outplacement forløb retter sig særligt mod CXO og funktionschefer. Det strækker sig typisk over 4-6 møder, og forløbene er individuelle samt tager udgangspunkt i den enkeltes ståsted.

Står du i en situation, hvor du tænker, at executive outplacement kan være en løsning for at sikre, at alle kommer godt videre, så tøv ikke med at løfte røret og kontakte Jakob Møller Hansen. Vi tager gerne en uforpligtende drøftelse af netop din situation