Executive search

Executive search

når du skal ansætte på strategisk niveau er EXECUTIVE SEARCH løsningen​

comentor_executive_search

Ansættelse af en kandidat på CXO-niveau fordrer en kvalitetsbevidst samarbejdspartner, som har solid erfaring og er fortrolig med at håndtere og arbejde på strategisk niveau.

Rekruttering på absolut højeste niveau kan være en omfattende og kompleks opgave, som ikke kun kræver forståelse for og indsigt i virksomhed, organisation og strategi, men også forståelse for samspillet mellem ejerkreds, bestyrelse og direktion. Det er, om muligt, endnu mere afgørende, at der bliver identificeret kandidater, som evner at eksekvere med fokus på såvel top- som bundlinje, og som forstår de ledelsesmæssige og organisatoriske implikationer, det kræver. Hos Comentor har vi den tyngde og erfaring, som skal til for at gå ind i dialogen om disse forhold.

Ved Executive Search har ikke kun den pågældende headhunter seniorniveau, også den researcher, som dedikeres til opgaven, har solid erfaring og kan begå sig på direktionsniveau – det være sig et stærkt netværk, brancheindsigt og virksomhedsforståelse for at kunne adressere de rette spørgsmål og skabe solide svar til de kandidater, som kommer i betragtning til processen.

Med andre ord. Vi har metoderne, systemerne og kompetencerne til at finde den kandidat, som har den rette strategiske indsigt, forretningsforståelse og erhvervserfaring til at passe ind i jeres organisation på CXO-niveau.

En Executive Search proces adskiller sig ikke væsentligt fra andre typer af search-opgaver, dog vil processen være langt mere tidskrævende, da kandidaterne ofte skal anvende mere tid til egen refleksion omkring karriereskiftet, og ikke mindst passe det ind i en i forvejen fyldt kalender. Samtaleforløbene har normalt et tidsmæssigt anderledes omfang, og der stilles fra alle interessenter helt anderledes krav og forventninger til headhunterens rådgivningsmæssige kompetencer.

"Vi har metoderne, systemerne og kompetencerne til at finde kandidater med den rette strategiske indsigt og forståelse for din forretning"

Jakob Møller Hansen
CEO & ejer

+45 28 99 84 30
jmh@comentor.dk

Kontakt mig, hvis du vil høre mere om,
hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed
som rekrutteringspartner på executive niveau.

En del af jeres resultat

Få hjælp til at få fat i den rigtige leder