Rekruttering

En vellykket rekrutteringsproces er alfa og omega, hvis jeres virksomhed ønsker at finde medarbejdere, der matcher på såvel det professionelle som det personlige plan. Comentor har i over 15 år været en del af den danske konsulentbranche, og vi er ligeledes et seriøst bud på et rekrutteringsfirma, der kan være med til at sikre, at jeres virksomhed altid finder det rette match.

Rekrutteringsfirma – vi leverer ydelsen, der matcher jeres behov

Vores samarbejdspartnere har sat følgende tre ord på vores rekrutteringsløsninger: Fleksibilitet, effektivitet og kvalitet. Nøgleord, som vi er stolte af – og som i høj grad er udtryk for vores DNA.

Vi rekrutterer primært på strategisk og taktisk niveau ved hjælp af metoderne Search og Executive Search. Vores styrker som rekrutteringspartner er vores evne til at få indsigt i jeres virksomhed, skabe det helt rigtige match og følge op på den valgte kandidat efter ansættelse. Vi leverer præcis den ydelse, som I har brug for. Ønsker I selv at håndtere dele af processen, støtter vi jer i det. Vi hjælper også med vurdering af interne og eksterne kandidater, som I ønsker skal bestride nye positioner i virksomheden.

Rekruttering, der skaber det rette match

Vi benytter proaktivt vores mangeårige erfaring og stærke netværk til at finde den rette kandidat, ligesom vi anvender de nyeste og bedste metoder, som også inkluderer høj aktivitet på de sociale medier.

Vi kortlægger kandidater, som vi har evalueret og været i dialog med, og fastholder efter aftale disse i vores CV-database. Hvis vi er i tvivl om, hvorvidt en potentiel medarbejder egner sig til stillingen, tester vi igennem assessment kandidatens evne til at kunne begå sig i jeres organisation. Det sikrer, at ønske og resultat altid stemmer overens.

"Det er ingen kunst at interviewe", vil mange sige – men vi har en anden opfattelse. For os handler det om at agere på vegne af jer og fremstå som en troværdig og anerkendende partner. Når vi arbejder med rekruttering, går vi tæt på kandidatens situation og karriereønsker, og vi er meget opmærksomme på at skabe en imødekommende stemning, der giver kandidaten en god oplevelse. Vi vægter én-til-én-dialogen højst og anvender kun de personlighedsprofiler og analyser, der er nødvendige som et supplement til interviewet.

Vil I have hjælp til rekruttering?

Kontakt os i dag, hvis I har brug for en seriøs samarbejdspartner, som kan yde professionel hjælp til rekruttering. Hvis I vil vide mere om, hvordan vi arbejder med rekruttering i praksis, kan I læse mere om vores rekrutteringsproces, der danner paraply over alle vores rekrutteringsløsninger ved at klikke her.

Forside