Outplacement

Outplacement

Executive outplacement er et skub i en ny retning

Ansvar forpligter

Når tæppet er revet væk under en medarbejder, kan følgerne være mange, og en ting er næsten altid helt sikker; den ansatte handler i affekt!

Den ledelsesmæssige håndtering af denne opgave, kan have stor indflydelse på den opsagtes og kollegernes syn på ordentlighed fra virksomhedens side. Derfor kan det gavne alle, at der ligger et tilbud om Executive outplacement, der hjælper vedkommende hurtigt videre på den, for alle parter, bedst tænkelige måde.

Med mere end 20 år i markedet for udvikling, sparring og rekruttering af ledere, specialister og direktører, har vi netværk og indsigter, som vi aktivt benytter, når vi hjælper kandidater videre i deres karriere og arbejdsliv. Vores bestyrelseskompetencer fra forskellige brancher er hjørnestenen i matchning med en ny arbejdsgiver på såvel kompetence, personlig drivkraft og egne værdier. 

Executive outplacement retter sig særligt mod CXO og funktionschefer, og strækker sig typisk over 4-6 møder. Forløbene er individuelle og tager udgangspunkt i den enkeltes nuværende ståsted.

Står du i en situation, hvor du tænker, at Executive outplacement kan være en løsning for at sikre, at alle kommer godt videre, så tøv ikke med at løfte røret og kontakte Jakob Møller Hansen. Vi tager gerne en uforpligtende drøftelse af netop din situation