Kandidatvurdering

Kandidatvurdering

en langtidsholdbar løsning kræver ofte en second opinion?

EN KANDIDATVURDERING ER DIN SECOND OPINION

Vi har en tendens til at gøre den bedste sælger til salgschef og den dygtige tekniker til produktionschef, men er det altid det rigtige valg? 

En højere grad af sikkerhed
En kandidatvurdering benyttes som den second opinion, der kan underbygge, be- eller afkræfte din egen mavefornemmelse og bringe en højere grad af sikkerhed, når du:

  • Rekrutterer og har en eller flere kandidater til en specifik stilling 
  • Udvikler din organisation og har behov for en ny rollefordeling blandt ledere og specialister
  • Ønsker at sætte fokus på talentudvikling af ledere og medarbejdere i forbindelse med karriereplanlægning 

Når du vil fremtidssikre din organisation
Er der er et ønske om for eksempel vækst, markedsudbygning eller videresalg af en virksomhed, kræver det oftest også et kik ind i måden, hvorpå vi angriber den nye fremtid. 

  • Har vi de rigtige kompetencer?
  • Har vi den kultur, der kan flytte os i den retning?
  • Tror vi på, at de mennesker, der fylder pladserne ud i dag, også er de rigtige i morgen?

Hvordan går vi til opgaven
Du skitserer overfor os dine opmærksomhedspunkter sammen med den aktuelle situation du befinder dig i. Med det udgangspunkt tager vi en dialog med de personer, som er involveret i “casen”. Gennem samtalen vurderer vi den enkelte, på de relevante parametre som i fællesskab er opsat. Derefter får du en fyldestgørende rapport og respons fra os, som du kan bringe ind i dit videre arbejde.

Vi går tæt på situationen og giver nuancer og tryghed til beslutninger, der direkte retter sig hen mod, hvordan I bedst muligt lægger brikkerne til den nye fremtid, som tegner sig.

Tøv ikke med at kontakte Henrik Kildedal Mathiesen for yderligere information om vurdering af nuværende eller kommende teams, talenter og ledere.Vi tager altid gerne en uforpligtende drøftelse.