Executive search

Executive search

Afgørende rekruttering kan forandre virksomheder

Executive search er Rekruttering på strategisk niveau

Executive Search af CXO kræver en kvalitetsbevidst samarbejdspartner, der har trackrecord på strategisk niveau, samt agerer loyalt og fortroligt gennem hele processen.

Indsigt i krydsfeltet

At identificere rette vedkommende på strategisk niveau kan være en omfattende og kompleks opgave. Det kræver ikke kun kræver forståelse og indsigt i din virksomhed, organisation og strategi. Det kræver også særlig opmærksomhed for samspillet mellem ejerkreds, bestyrelse og direktion.

Der er ofte tale om positioner og personer, der med deres indflydelse og magt kan forandre virksomheder. Derfor er det, om muligt, endnu mere afgørende, at der bliver identificeret kandidater, som evner at eksekvere med fokus på såvel top- som bundlinje,. Dernæst at de forstår de ledelsesmæssige og organisatoriske implikationer, i ansvaret.

Motivation af kandidater tager tid

Executive Search som proces, adskiller sig i virkeligheden ikke væsentligt fra andre typer af search-opgaver. Dog kendetegner Executive search sig ved et øget behov for ro og tid omkring kandidatprocessen. Dernæst ønsker den ansættende virksomhed oftest ønsker at operere “under radaren”.

Det er også væsentligt at være bevidst om, at motivationen af kandidater kan være langt mere tidskrævende. De skal ofte anvende mere tid til egen refleksion omkring karriereskiftet, og ikke mindst passe det ind i en i forvejen fyldt kalender.

Samtaleforløbene har normalt et tidsmæssigt anderledes omfang, og der stilles, fra alle interessenter, helt anderledes krav og forventninger til headhunterens rådgivningsmæssige tilgængelighed og kompetencer.

Et dedikeret team

Du får tildelt dit eget Executive search team, som begge er vant til at begå sig på direktionsniveau. Det er afgørende, at de har tyngde og erfaring, for at indgå i opgaveløsningen.

Teamet bringer et stærkt netværk, brancheindsigt og virksomhedsforståelse ind i opgaven. Det sikrer, at de kan adressere de rette spørgsmål og skabe solide svar fra de kandidater, som kommer i betragtning til processen.

Med andre ord. Vi har metoderne, systemerne og kompetencerne til at identificere den kandidat, som har den rette strategiske indsigt, forretningsforståelse og erhvervserfaring til at matche jeres organisation.

Når opgaven er tilendebragt og alle parter er nået frem til en enighed, følges kandidaten til dørs i ansættelsen. Vi støtter ligeledes op om en struktureret og fokuseret onboarding af vedkommende i samarbejde med jeres nye medarbejder og dennes nærmeste leder.

Ønsker du at vide mere om brug af Executive Search eller står du med en situation, du har behov for at ventilere, så tøv ikke med at kontakte Jakob Møller Hansen på telefonnummer +45 28 99 84 30 for en uforpligtende drøftelse.