Rekruttering
Rekruttering/headhunting i Danmark; Vi leverer ydelsen, der matcher jeres behov

Rekruttering/Headhunting i Danmark

match af mennesker og virksomheder I hele landet

Rekruttering/headhunting i Danmark er Comentors kerneforretning. Vi har gennem to årtier støttet danske virksomheder nationalt og internationalt, i at identificere de rette kandidater til nøgleroller på tværs af brancher. Vi løser opgaver fra vores kontor i Aalborg og Hellerup, og følger gerne med ud i verden.

For os er en solid rekrutteringsproces alfa og omega, når jeres virksomhed ønsker at ansætte medarbejdere, der matcher på både det professionelle og det personlige plan. Sammen med dig finder vi den bedst mulige løsning ud fra den situation du står i, og holder dig tæt orienteret hele vejen.

Vi støtter primært i at identificere og matche chefer, mellemledere samt specialister. Vores ydelser retter sig primært mod Search og Executive Search, og oftest resulterer vores indledende samarbejder i tætte og længerevarende partnerskaber med vores kunder.

Rekruttering med stort fokus på analysen

Når vi indleder samarbejder med nye kunder, får vi ofte af vide, at vi er grundige. Det er vi fordi vores styrke er evnen til at opnå en sådan grad af indsigt i jeres virksomhed, at det skaber grundlag for det helt rigtige match mellem kandidaten og jer. Dette følges til døren med et struktureret onboardingforløb efter ansættelsen. 

Vi udfordrer jeres egen oplevelse af situationen og bibringer vores syn på, hvorledes vi ser denne. Det holder vi op mod virkeligheden, således det ikke blot bliver en erstatning, men også udnytter muligheden for at gentænke såvel person som position. 

Erfarne researchere går proaktivt i markedet

At identificere de rette kompetencer kan til tider være som at finde en nål i en høstak. Vi prioriterer derfor stærke research kompetencer og benytter proaktivt vores mangeårige erfaring og stærke netværk til at identificere det rette kandidatfelt. Vi anvender de nyeste og bedste metoder, for at præstere den mest relevante long- og shortlist. Parallelt med vores researcheres arbejde, lægger vi massivt tryk på alle SoMe platforme for at skabe mest mulig opmærksomhed om stillingen og om jer.

respekt for kandidatens oplevelse af processen

For os handler det om at agere på vegne af jer og fremstå som en troværdig og anerkendende partner. Vi er meget opmærksomme på at skabe en imødekommende stemning, der giver kandidaten en god oplevelse og et fortroligt rum. 

Vi vægter én-til-én-dialogen højst og anvender kun de personprofiler og kognitive tests, der er nødvendige som et supplement til interviewet. 


Comentor Forum - et uformelt netværk

Som deltager i Comentor Forum forsøger vi at: 

Udvide dit perspektiv på rekruttering, HR, forretningsudvikling og ledelse.

Sende nyt fra hjørnekontoret når stifter Jakob Møller Hansen og partner Lars Pertou Vestergaard, går til tasterne og giver deres vue på situationen omkring os eller ude i verden.

Sikre du er blandt de første, der inviteres til arrangementer og relevante netværksarrangementer. Der er oftest ingen agenda. Har du tid, så kik forbi når vi åbner dørene til kontoret 3-4 gange om året.

Menu

Bliv en del af Comentor

Tilmeld dig
Comentor Forum

– Udvid dit perspektiv på ledelse og rekruttering.
– Modtag nyt fra hjørnekontoret v/ CEO Jakob Møller Hansen. 
– Vær blandt de første, der inviteres til arrangementer og relevante netværk.