Outplacement

Outplacement

et skub i en ny retning med et outplacement forløb

Forretningsudvikling kan betyde, at en medarbejder er vokset ud af sin rolle

Forretningsudvikling kan betyde udskiftning på pladserne, og når denne ikke sker på eget initiativ, er tæppet ofte revet væk under den enkelte. Følgerne kan være mange og Executive outplacement kan være løsningen. En ting er næsten altid helt sikker; den ansatte handler i affekt!

Den ledelsesmæssige håndtering, kan have stor indflydelse på den opsagtes og kollegernes syn på ordentlighed fra virksomhedens side. Derfor kan det gavne alle, at der ligger et tilbud om outplacement. Det hjælper vedkommende hurtigt videre på den, for alle parter, bedst tænkelige måde.

Vores netværk er hjørnestenen 

Vores mere end 20 års erfaring med ledere, specialister og direktører, danner grundlag for et outplacement forløb. Vi benytter vores erfaring aktivt, når vi hjælper mennesker videre i deres karriere og arbejdsliv. Indsigter i brancher, forretningsudvikling, bestyrelseskompetencer, og store netværk, er hjørnesten i matchning med en ny arbejdsgiver. 

Hvordan går vi til opgaven?

Outplacement retter sig særligt mod CXO og funktionschefer, og strækker sig typisk over 4-6 møder. Den pågældende mandsopdækkes af en headhunter, og der står en researcher til rådighed hvis nødvendigt. 

Forløbene er individuelle og tager udgangspunkt i den enkeltes nuværende ståsted. Foruden de personlige møder, vil der være fuld adgang til telefonsparring og mailkorrespondance med vores konsulenter gennem hele forløbet. 

Vi indbringer aktivt vores erfaring med forretningsudvikling, vores netværk og der er adgang til research konsulenter. De indgår, i opdatering af CV og LinkedIn profil. 

Står du i en situation, hvor du tænker, at Executive outplacement, som led i forretningsudvikling, kan være en løsning for at sikre, at alle kommer godt videre? Tøv ikke med at løfte røret og kontakte Jakob Møller Hansen eller skriv en mail til jmh@comentor.dk. Vi tager gerne en uforpligtende drøftelse af netop din situation.