Comentors historie

Vores historie og DNA
"Tør jeg gå i krig og gider jeg drikke øl med dig"

Vores historie og dna

Comentors historie starter i Paris, med en iværksætter, en serviet og en lyst til at tage kampen op med en indspist branche.

Det stod skrevet i stjernerne

Spørger du grundlægger og ejer af Comentor, Jakob Møller Hansen, stod det skrevet i stjernerne. At han skulle skabe noget og drive det til succes: ”Det har nok altid ligget i kortene, at jeg på ét eller andet tidspunkt skulle være ”chefen for det hele”, som jeg plejer at sige. Med en opvækst i en familie præget af stærke værdier og holdninger. En elitær tilgang til livet og dets indhold. Bekom det mig helt naturligt at ville være blandt de bedste til det, jeg laver og gøre mig uafhængig af andre”. Fortæller Jakob Møller Hansen, grundlægger og ejer af Comentor A/S.

Vores historie startede i 2002

”Efter afslutningen af salget af den virksomhed, som jeg var adm. direktør for på daværende tidspunkt, sad jeg en sen nattetime på Buddha bar i Paris. Her satte jeg stregerne til Comentor på bagsiden af en serviet. Jeg ville udfordre en konservativ lukket branche med nye løsninger indenfor IT, headhunting og lederudvikling. Med en baggrund som kaptajn i Forsvaret, CEO for en IT-virksomhed og partner i konsulenthuset Cultivator var jeg parat til at gå i ”krig”. Og det gjorde jeg”, fortsætter Jakob Møller Hansen.

Barren er sat højt

”Mit mantra i mødet med nye mennesker har altid været: ”Tør jeg gå i krig, og gider jeg drikke øl med dig”. Ifølge Jakob Møller Hansen en livsfilosofi, som ikke kun har sin gang i militære sammenhænge. Det er i høj grad også brugbar i det civile. “Comentors hold står højt i tændingen og vil, når det kræves, arbejde solen sort for at komme i mål. Derfor er Comentor nok heller ikke det nemmeste hus at være ansat i. Overliggeren er sat højt, i alt. Både på egne og på vores kunders vegne. Falder vi i ”det går nok-fælden”, så kan vi lige så godt dreje nøglen om. ”, erklærer direktøren. Vores plads i markedet Vi har haft vores berettigelse i markedet siden 2002. Vi samarbejder omkring vores kerneydelse lederudvikling med den store og mellemstore klassiske danske virksomhed. Vi begår os ligeledes godt i den store internationale koncern eller den offentlige institution.

Et stærkt DNA

“Vores dna ligger, nok ikke overraskende, tæt op af mit eget: * Vi skal turde sætte hånden på kogepladen * Vi gør det, vi siger * Vi siger også det, I ikke vil høre – og vi stræber altid efter at leve op til det, vi står for” Fødderne har altid været solidt plantet i den nordjyske muld. Med base i Aalborg løser vi opgaver i hele landet. Også gerne uden for landets grænser, når det kræves af vores samarbejdspartnere. Vil du være en del af vores historie? Går du med drømme om at blive Headhunter og mener, at du har erfaringen og et netværk, der kan bære, så hører vi gerne fra dig. Kontakt Jakob Møller Hansen ved indledningsvist at skrive en mail til jmh@comentor.dk. Er du studerende og færdig med din bachelor, eller søger du en praktikplads og et relevant emne til dit speciale, så hører vi også gerne fra dig. Vi har god erfaring med at bygge bro mellem studie og virkelighed.

comentor

i årstal

2002
comentor etableres
2004
Comentor sælger ’Computing-delen’ fra til et fransk selskab
2004
Uldbjerg etableres
2005
JOBmentor etableres
2006
Nomimeres til Danish Internet Award for bedste IT løsning indenfor recruiting
2007
Etablering af software site i Bangladesh
2008 I 2009
Gazelle virksomhed
2009
MBO – fra partnerdrevet til ene-ejer
2009
Etablering af Akademiet
2011
JOBmentor aktiviteter lukkes ned
2014
Alle datterselskaber samles under én hat, Comentor
2018
Comentor København etableres
2021
Comentor - fra ene-ejer til partnerdrevet
2022
Comentor bliver en del af sensu