Franklin Covey

Franklin Covey

Den ultimative
konkurrence-
fordel

comentor_franklin_covey

FranklinCovey er ledende i verden, når det kommer til at hjælpe organisationer med at opnå resultater, som kræver vedvarende ændringer i menneskelig adfærd. Ofte den sværeste udfordring enhver organisation kan stå overfor. Når man lykkes med dette, er det imidlertid også den mest holdbare konkurrencefordel man kan have.

FranklinCovey investerer årligt mere end $200 mio. i forskning og udvikling og har gennem mere end 30 år udviklet indhold, værktøj og metoder baseret på principper for menneskelig adfærd og dokumenteret praksis som bidrager til ”den ultimative konkurrencefordel” – en vindende kultur!       

I dag er FranklinCovey repræsenteret med associerede partnere i mere end 150 lande, og Comentor er så heldige at have en af disse tilknyttet huset. Tomas Arnesen har været en del af FranklinCovey organisationen i mere end 10 år som Associeret partner i Danmark, Norge og Sverige. 

Med base i Aalborg bruger Tomas meget af sin tid både i ind- og udland – og på tværs af brancher, når han arbejder med ledelse, kultur og organisationsudvikling.   

Ønsker du at skabe vedvarende forandringer til at opnå forretningsmæssige resultater og opbygge en resultatorienteret og sund kultur, så tøv ikke med at kontakte Tomas Arnesen for en uforpligtende drøftelse.

Tomas er bl.a. certificeret facilitator i følgende programmer, som du kan læse mere om i faktaarkene.

Leading at the Speed of Trust – Opnå vedvarende resultater gennem tillidsbaseret ledelse

Tillid er ikke en egenskab, som du enten har eller ikke har. Det er en tillært evne. Teams og organisationer med en tillidsfuld ledelse viser igen og igen markant bedre resultater – det betaler sig altså at arbejde med tillidsbaseret ledelse. Uden tillid falder relationer fra hinanden, projekter mislykkes, kunderne går til konkurrenterne, tiltag lever ikke op til forventninger og arbejdet går i stå. Tillid afhænger aldrig udelukkende af, hvad andre siger og gør. Tillid starter hos dig selv, og som leder er du rollemodel.

De 7 Gode Vaner – Tidløse principper til succesfuld ledelse

De 7 Gode Vaner™ er et af verdens mest kendte programmer for ledelsesudvikling. Vanerne er baseret på dokumenterede og tidløse principper, som hjælper dig med at skabe ønskede resultater – såvel i arbejdslivet som i privatlivet. Programmet giver dig det mindset samt de adfærdsmønstre og værktøjer, du har brug for til at lede dig selv og skabe gode relationer og resultater med og gennem andre, hvilket er afgørende for succesfuld ledelse.

De 5 Valg til Ekstraordinær effektivitet – Personlig planlægning, fokus på det vigtigste, work-life balance

I nutidens arbejdsliv er det både lettere og sværere end nogensinde før at være rigtig produktiv. “Effektiviseringen” og digitaliseringen i organisationer medvirker, at ledere og medarbejdere hver dag skal træffe et stigende antal beslutninger, mens distraktionerne er flere end nogensinde før. Desuden er grænsen mellem arbejde og privatliv blevet mere utydelig.

Uden bevidsthed om vores valg, et tydeligt system for prioritering og vaner, som fylder os med ny energi, risikerer mange at blive “levende begravet” af de mange krav, der bliver stillet. Resultatet er ofte nedsat engagement, stress og udmattelse, hvilket har negative konsekvenser for både medarbejdere og organisationer. Sammen med ledende hjerneforskere har vi identificeret fem afgørende valg, som, når de gøres konsekvent, øger produktiviteten, forhindrer negativ stress og skaber robuste og succesfulde ledere, medarbejdere og organisationer.