Vores historie og DNA

Vores historie og DNA
comentor så dagens lys
i 2002

Vores historie og DNA

blev til på
bagsiden af en
serviet i Paris

Comentors historie starter med en iværksætter, en parisisk serviet og en lyst til at tage kampen op med en indspist branche. Og spørger du grundlægger og ejer af Comentor, Jakob Møller Hansen, var det skrevet i stjernerne, at han skulle skabe noget og drive det til succes:

”Det har nok altid ligget i kortene, at jeg på ét eller andet tidspunkt skulle være ”chefen for det hele”, som jeg plejer at sige. Med en opvækst i en familie præget af stærke værdier og holdninger og en elitær tilgang til livet og dets indhold, så bekom det mig helt naturligt at ville være blandt de bedste til det, jeg laver og gøre mig uafhængig af andre”, fortæller Jakob Møller Hansen, grundlægger og ejer af Comentor A/S.

Comentor så dagens lys i 2002
”Jeg var sat til at sælge den virksomhed, jeg var adm. direktør for, og på en forretningsrejse i den anledning satte jeg en sen nattetime, stregerne til Comentor på bagsiden af en serviet på Buddha Bar i Paris. Jeg ville udfordre en konservativ lukket branche med nye løsninger indenfor IT, headhunting og ledelsesudvikling, og med en karriere som kaptajn i Forsvaret, CEO for en IT-virksomhed og partner i konsulenthuset Cultivator var jeg parat til at gå i ”krig” og det gjorde jeg”, fortsætter Jakob Møller Hansen.

Barren er sat højt
”Mit mantra i mødet med nye mennesker har altid været ”Tør jeg gå i krig med dig, og har jeg lyst til at drikke øl med dig””, ifølge Jakob Møller Hansen en livsfilosofi, som ikke kun har sin gang i militære sammenhænge, men som i den grad også er brugbar i det civile liv.

Tillid er nemlig et vigtigt parameter – det gælder i kunderelationer såvel som i medarbejderrelationer, og i Comentor har vi hinandens ryg, når tingene spidser til og tid bliver en mangelvare.

“Comentors hold står højt i tændingen og vil, når det kræves, arbejde solen sort for at komme i mål. Overliggeren er sat højt i alt – på egne og på vores kunders vegne. Falder vi i ”det går nok-fælden”, så kan vi lige så godt dreje nøglen om”, erklærer direktøren.

Lige så vigtigt for os er det dog at være sociale og have det sjovt i dagligdagen.

Vores plads i markedet

Comentor har haft en berettigelse i markedet i næsten 20 år. Vi samarbejder med den klassiske danske SMV’er såvel som den store internationale koncern og begår os godt med begge dele. Det er en del af vores dna at være ansvarlige, have integritet og udfordre status quo i vores rådgivning af virksomhederne, og vi stræber dagligt efter at leve op til vores værdier:

  • Vi har hånden på kogepladen
  • Vi gør det, vi siger
  • Vi siger også det, I ikke vil høre

Med det entreprenør-gen, som Comentor har været drevet af, har vi haft nogle afstikkere til andre brancher, men er gennem de seneste år landet ved vores udgangspunkt, hvor vores kerneforretning er headhunting parallelt med, at vi træner ledergrupper til at blive dygtigere leder.

Vores fødder har altid været solidt plantet i den nordjyske muld, og med base i Aalborg løser vi opgaver i hele landet og også gerne uden for landets grænser, når det kræves af vores samarbejdspartnere.


Vil du være en del af vores resultat?

Går du med drømme om at blive Headhunter og mener, at du har erfaringen og et netværk, der kan bære, så hører vi gerne fra dig.

Er du studerende og færdig med din bachelor, eller søger du en praktikplads og et relevant emne til dit speciale, så hører vi også gerne fra dig. Vi har god erfaring med at bygge bro mellem studie og virkelighed.

comentor

i årstal

2002

comentor a/s etableres

2004

Comentor sælger ’Computing-delen’ fra til et fransk selskab

2004

Uldbjerg etableres

2005

JOBmentor etableres

2006

Nomimeres til Danish Internet Award for bedste IT løsning indenfor recruiting

2007

Etablering af software site i Bangladesh

2008 | 2009

Gazelle virksomhed

2009

MBO – fra partnerdrevet til ene-ejer

2009

Etablering af Akademiet

2011

JOBmentor aktiviteter lukkes ned

2014

Alle datterselskaber samles under én hat, Comentor A/S

2018

Comentor København etableres