En del af dit resultat
Vi siger også det,
I ikke vil høre

CV database

Som headhunter lever vi af at opbygge et felt af stærke kandidater

Som Headhunter er vores evne til at matche en stilling med den helt rigtige kandidat, af afgørende betydning for vores samarbejdspartnere. Vores headhunter arbejder tæt sammen med research teamet om at opbygge et felt af stærke kandidater. Målet er at vi, allerede inden virksomhederne står behovet, kan være klar med et bud på en ny medarbejder.

Comentors team af researchere, beskæftiger sig alle med at identificere og kontakte kandidater, der på papiret ser interessante ud. Det arbejde starter i vores egen CV-database. Opretter du dit CV deri, tillader vi os at kontakte dig, såfremt du og dine kvalifikationer matcher de kriterier, vi er givet til en specifik opgave.

Ønsker du, at vi skal finde dig, kan vi kun opfordre dig til at oprette dit CV i vore CV database og ikke mindst, at holde det opdateret. Vil du vide mere om at være kandidat i en database, er du velkommen til at kontakte os på 26 42 00 00.

sådan gør du

  • Du registrerer dig i vores CV-database. Dit CV er nu online i databasen i to år, hvorefter du vil blive bedt om at forny det
  • Et CV er et tidssvarende og historisk billede af din erhvervs- og uddannelsesmæssige baggrund. Derfor opfordrer vi dig til at opdatere det, når der sker ændringer i jobforhold, resultater eller relevant uddannelse
  • Vi kontakter dig, når og hvis der dukker en stilling op, som vi vurderer matcher din profil – eller hvis vi blot kunne tænke os at høre lidt mere om dig. Vi kan ikke sige hvornår, og af samme grund er det afgørende for dine muligheder, at vi altid kan trække en opdateret version af dit CV
  • Det er vigtigt at understrege, at hverken vores CV-database eller jobagent erstatter den proaktive del af en jobsøgningsproces, hvorfor vi opfordrer dig til at holde øje med vores ledige stillinger på comentor.dk eller følge os på LinkedIn, hvor vi kontinuerligt lægger stillinger op i din nyhedsstrøm

fuld anonymitet

Vi overholder alle retningslinjer i persondataloven, hvilket betyder, at du er sikret fuld anonymitet.

Dit navn og dine øvrige data bliver kun oplyst til en given virksomhed, såfremt du har givet din tilladelse hertil.

Ønsker du at læse mere om persondataloven, kan du besøge datatilsynets hjemmeside: datatilsynet.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!

Menu

Bliv en del af Comentor

Tilmeld dig
Comentor Forum

– Udvid dit perspektiv på ledelse og rekruttering.
– Modtag nyt fra hjørnekontoret v/ CEO Jakob Møller Hansen. 
– Vær blandt de første, der inviteres til arrangementer og relevante netværk.

Marie Lyhne Kousholt
Koordinator

+45 28 99 84 27
mlk@comentor.dk

Som koordinator har Marie det store overblik over husets kalendere og møder herunder booking og indkaldelse af kandidater.

Hun sørger for at tage godt imod gæster i huset, og det er også Marie, du kommer til at tale med, når du ringer til os.

Marie løser administrative opgaver på tværs af huset og supporterer ift. klargøring af ledelsesudviklingsforløb. Hun er desuden en væsentlig ressource i implementeringen af udviklingstiltag og nye systemer.

Marie har en kandidatuddannelse i Læring og forandringsprocesser.

Tomas Arnesen
Headhunter

+45 28 99 84 02
toa@comentor.dk

Ti år på Comentor-holdet har givet Tomas en stor erfaring og tyngde både som headhunter og indenfor ledelsesudvikling og -sparring.

Med en mastergrad i bagagen fra Aalborg Universitet og Rotterdam School of Management samt ti års ledererfaring fra Norge har Tomas stærke kompetencer inden for både ledelse, rekruttering og organisationsudvikling – på tværs af de skandinaviske lande.

Netop derfor har han også hovedansvar for de opgaver, vi løser på tværs af Skagerrak.