CV database
Vi lever af stærke kandidater

CV database

VI lever af at opbygge felter af stærke kandidater

CV databasen er det første sted vi søger relevante kandidater til de job vi besætter. 

Comentors team af Researchere, beskæftiger sig alle med at identificere og kontakte kandidater, der på papiret ser interessante ud. Det arbejde starter altid i CV databasen. Opretter du dit CV deri, tillader vi os at kontakte dig, såfremt du og dine kvalifikationer matcher de kriterier, vi er givet til en specifik opgave.

Ønsker du, at vi skal finde DIG, kan vi kun opfordre dig til at oprette dig i CV databasen og ikke mindst, at holde dit CV opdateret. 

Fuld anonymitet

Vi overholder alle retningslinjer i persondataloven, hvilket betyder, at du er sikret fuld anonymitet. Dit navn og dine øvrige data bliver kun oplyst til en given virksomhed, såfremt du har givet din tilladelse hertil.

Ønsker du at læse mere om persondataloven, kan du besøge datatilsynets hjemmeside: datatilsynet.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!

Hvordan opretter jeg mig i CV databasen

Du skal oprette dig i vores CV database ved at følge dette link. Dit CV er nu online i databasen i to år, hvorefter du vil blive bedt om at forny det.

Hvad er et opdateret CV

Et CV er et tidssvarende og historisk billede af din erhvervs- og uddannelsesmæssige baggrund. Derfor opfordrer vi dig til at opdatere det, når der sker ændringer i jobforhold, resultater eller relevant uddannelse.

Vi kontakter dig, når og hvis der dukker en stilling op, som vi vurderer matcher din profil – eller hvis vi blot kunne tænke os at høre lidt mere om dig. Vi kan ikke sige hvornår, og af samme grund er det afgørende for dine muligheder, at vi altid kan trække en opdateret version af dit CV.

Det er vigtigt at understrege, at hverken vores CV-database eller jobagent erstatter den proaktive del af en jobsøgningsproces, hvorfor vi opfordrer dig til at holde øje med vores ledige stillinger på comentor.dk eller følge os på LinkedIn, hvor vi kontinuerligt lægger stillinger op i din nyhedsstrøm.

Comentor Forum - et uformelt netværk

Som deltager i Comentor Forum forsøger vi at: 

Udvide dit perspektiv på rekruttering, HR, forretningsudvikling og ledelse.

Sende nyt fra hjørnekontoret når stifter Jakob Møller Hansen og partner Lars Pertou Vestergaard, går til tasterne og giver deres vue på situationen omkring os eller ude i verden.

Sikre du er blandt de første, der inviteres til arrangementer og relevante netværksarrangementer. Der er oftest ingen agenda. Har du tid, så kik forbi når vi åbner dørene til kontoret 3-4 gange om året.

Menu

Bliv en del af Comentor

Tilmeld dig
Comentor Forum

– Udvid dit perspektiv på ledelse og rekruttering.
– Modtag nyt fra hjørnekontoret v/ CEO Jakob Møller Hansen. 
– Vær blandt de første, der inviteres til arrangementer og relevante netværk.