For kandidater

For kandidater
Et succesfuldt forløb er en tillidssag

Kandidat i et rekrutteringsforløb

Det skal være et godt valg for dig

At indgå i en rekrutteringsproces kræver oftest, at du skal præstere over flere omgange. På skrift, i telefon, online og ved fysiske møder med både researcher, headhunter og endeligt den ansættende virksomhed.

Vi er ærlige, direkte og forsøger at holde dig tæt orienteret hele vejen. Vores kunder og kandidater fremhæver blandt andet, at vi gør det vi siger og vi tør italesætte både muligheder og udfordringer i et direkte og tydeligt sprog. Vi bestræber os altid på at skabe en god oplevelse for dig, så du får noget med i rygsækken, som du kan arbejde videre med – uanset om du ender med at tegne kontrakt.

Når det er så vigtigt for os, er det fordi, det handler om det helt rigtige match, og i det valg, forbeholder vi os retten til at forholde os kritisk til hvorvidt vi på vegne af virksomheden mener, at du er den rette til at fylde funktionen ud. Ligeledes er rekrutteringsforløbet din mulighed for at forholde dig kritisk til om du kan og vil indgå i funktionen.

Som kandidat er der tre veje ind i processen:

  1. Du har søgt stillingen proaktivt og tilsendt motiveret ansøgning og CV
  2. Vores researcher har rettet henvendelse til dig fordi du på papiret ser interessant ud
  3. Du er fundet i vores CV database

Vi er altid interesserede i en dialog med kompetente kandidater. Uanset om vi aktuelt har en ledig stilling, der matcher dine kvalifikationer, vil vi gerne drøfte mulighederne med dig, så kontakt os gerne på telefonnummer 26 42 00 00.