For kandidater

Rekrutteringsforløb For kandidater
Et succesfuldt forløb er en tillidssag

Et rekrutteringsforløb hos Comentor

Starter ofte i vores CV-database

Vi sætter en ære i en grundig og transparent rekrutteringsproces, og det første sted vi søger, er i vores CV-database. 

Det er vigtigt for os, at du oplever at være informeret. Ligeledes, at du har muligheden for at få svar på de spørgsmål, du har til stillingen. 

Hvad er et rekrutteringsforløb?

At indgå i et rekrutteringsforløb kræver oftest, at du skal præstere over flere omgange. På skrift, i telefon, online og ved fysiske møder med både researcher, headhunter og endeligt den ansættende virksomhed.

Vi er ærlige, direkte og forsøger at holde dig tæt orienteret hele vejen. Vores kunder og kandidater fremhæver blandt andet, at vi gør det, vi siger. At vi tør italesætte både muligheder og udfordringer i et direkte og tydeligt sprog. Vi bestræber os altid på at skabe en god oplevelse, så du får noget med, som du kan arbejde videre med. Uanset, om du ender med at tegne kontrakt eller må “op på hesten” igen.

Det skal være et godt valg for dig

Når det er så vigtigt for os, er det, fordi det handler om det helt rigtige match. Det er af afgørende betydning, at du har mulighed for at forholde dig kritisk til, hvorvidt det er det rigtige næste skridt i din karriere. På den anden side af skrivebordet forholder vi os også kritisk til, hvorvidt du er den rette til at fylde stillingen ud.

Tre veje ind i et forløb

Som kandidat er der tre veje ind i et rekrutteringsforløb med Comentor:

  1. Du har søgt stillingen proaktivt og tilsendt motiveret ansøgning og CV.
  2. Vores researcher har rettet henvendelse til dig, fordi du, på papiret, ser interessant ud.
  3. Du er fundet i vores CV-database.

Uanset, hvordan du er kommet i kontakt med os, så er vores rekrutteringsforløb kernen til oplevelsen af et godt forløb for alle parter. Bliver dit CV udvalgt til en første screening, så vil processen oftest bestå af en indledende dialog med en researcher. Her afklarer I dine færdigheder op mod kundens krav til kompetencer. Ser det rigtigt ud, bliver du inviteret til et dybdeinterview med en headhunter. Her går I tættere på mennesket. Det du motiveres af og dine personlige egenskaber. Resulterer det møde også i en gensidig oplevelse af et match, deltager du i en finalepræsentation hos opdragsgiver. 

Indimellem disse nedslag bruger vi oftest to tests og trækker referencer fra din(e) tidligere arbejdsgiver(e). Du kan i forbindelse med udvalgte stillinger blive stillet en opgave, som skal fremlægges.

OVervejer du et karriereskifte? 

Vi er altid interesserede i en dialog med kompetente kandidater, som står klar, når behovet opstår hos en af vores samarbejdspartnere. Derfor bør du uploade dit CV i vores CV-database. Uanset, om vi aktuelt har en stilling, der matcher dine kvalifikationer, eller du blot er nysgerrig på din markedsværdi, drøfter vi gerne mulighederne med dig. Kontakt os på telefonnummer 26 42 00 00. Du kan også holde dig opdateret på vores stillinger via LinkedIn.