Karriererådgivning

Karriererådgivning

Sæt retning mod dit nye job

Når du ønsker en trusted advisor

De fleste har en mening om, hvordan arbejdslivet skal forme sig, og på ét eller andet tidspunkt stået ved en skillevej, der krævede ekstraordinære beslutninger. I en sådan situation kan man have brug for guidance i et fortroligt rum.

Når du vælger os som din trusted advisor, så stiller vi ikke kun de begavede spørgsmål. Vi forsøger også at give dig de gode råd, der kan være med til at kvalificere dine beslutninger, om at vælge nye veje eller nye metoder, til at opnå dine mål i dit arbejdsliv.

Vi retter skærpet fokus mod

  1. Hvilke brancher er relevante?
  2. Hvilken organisatorisk placering stiler du efter?
  3. Hvor langt er du villig til at bevæge dig i og udenfor Danmark?
  4. Hvilket lønniveau kan du acceptere?

Du vil typisk indgå et forløb over 3-4 seancer af et par timers varighed, hvor du får støtte og guidance til netop dit dilemma. 

Arbejdet ligger hos dig
Du får udleveret udvalgte hjemmeopgaver, der sikrer refleksion og fremdrift i processen. Vores researchteam er klar til at give dig rådgivning på dit CV og din digitale profil på LinkedIn, således at du er til at finde.

Savner du retning i din karriere, og ønsker du et fortroligt rum, hvor du kan ventilere dine tanker?

Kontakt Henrik Kildedal Mathiesen for en uforpligtende drøftelse, hvor vi vender dit dilemma i dit arbejdsliv, og hvor du får mulighed for at vurdere, hvorvidt vores måde at gå til opgaven, er det du mener kan bringe dig videre.