Foredrag

Leading at the speed of trust™

Tillid er en økonomisk drivkraft, som påvirker to målbare resultater: hastighed og omkostninger.

I modsætning til hvad de fleste tror, er tillidsskabende færdigheder, noget man kan tilegne sig. Og som leder er det uden tvivl en værdifuld egenskab at besidde.

Uden tillid falder relationer fra hinanden, projekter mislykkes, kunderne går til konkurrenterne, tiltag lever ikke op til forventninger og arbejdet går i stå.

comentor_foredrag
comentor_ikon_indhold_blaa

indhold

På dette 2 timers inspirationsforedrag vil du få indblik i FrankliCoveys program Leading at The Speed of Trust™.

Du vil høre om de værktøjer, der kan øge vores personlige troværdighed, skabe en adfærd, der øger tilliden samt lære os, hvordan vi i højere grad engagerer og inspirerer vores omgivelser.

Du vil få kendskab til teoriens indhold og se eksempler på effektive værktøjer, du kan bruge i praksis. The Speed of Trust™ giver jer en ny referenceramme at tale om tillid ud fra.

comentor_ikon_ledige_stillinger_blaa

målgruppe

Foredraget henvender sig primært til ledere og ledergrupper som ønsker at arbejde intentionelt med at skabe og videreudvikle en tillidsbaseret virksomhedskultur.


Temaet egner sig imidlertid naturligvis også godt for en leder med et intakt team som i fællesskab ønsker at sætte temaet tillid stærkere på dagsordenen.

comentor_ikon_udbytte_blaa

udbytte

Tillid afhænger aldrig udelukkende af, hvad andre siger og gør. Tillid starter hos dig selv, og som leder er du rollemodel. I dette foredrag kan du glæde dig til at få inspiration til:


Din egen personlige udvikling og dit lederskab

Hvordan du i højere grad kan arbejde med tillid i hverdagen og anvende tillid som redskab til yderligere succes og resultatskabelse

Hvordan vi sammen kan arbejde med tillid i organisationen og sammen også her kan bidrage til yderligere succes.

comentor_ikon_maalgruppe_blaa

Andre siger..

”Cut-the-crap inspiration på kompetent vis leveret af en veloplagt Jakob Møller Hansen”

Netværksdirektør
Ellen Vejle
EGN Topledelse

En del af jeres resultat

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes for at høre mere om jeres foredrag

Menu